IRIS Arbo BE,

zekerheid binnen uw bedrijfsvoering

 • Hoe het begon
  IRIS Arbo vond haar oorsprong -zoals de meeste goede ideeën- in een toevallige ontmoeting. In dit geval een ontmoeting tussen een bedrijfsarts en een IT-ondernemer. De arts was op zoek naar een oplossing voor het opslaan en beheren van de medische dossiers van zijn cliënten.
 • Vervolgens
  De arts had reeds -zonder succes- zelf diverse mogelijkheden uitgeprobeerd. Van werken met Word-documenten tot het opslaan van dossiers op USB-sticks. Onnodig te zeggen dat deze methoden ongewenste consequenties met zich meebrengen. Zowel voor de bedrijfsarts als voor de organisaties voor wie hij de medische dossiers beheert; risico’s als mogelijk verlies van gegevens of zelfs complete dossiers.
 • De Wens
  De ondernemer, wiens bedrijf ruim 20 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de zorg, vroeg de arts wat hij precies wenste. De arts antwoordde, zonder aarzelen: "Ik zoek een gedegen en betaalbare oplossing voor het beheren en opslaan van mijn medische dossiers, waarbij ik de werkgevers die ik bedien eenvoudig toegang kan verstrekken tot de gegevens die zij nodig hebben".
 • De Oplossing
  Er volgde een intensieve samenwerking, waarbij de eerste versie van IRIS Arbo voor zelfstandigen is ontstaan. Inmiddels is ook de Business Editie voor bedrijven en organisaties een feit, met onder meer de Gemeente Almere als tevreden klant.
 • De ontwikkeling
  IRIS Arbo is verder ontwikkeld op basis van nieuwe wetgeving en veranderende omstandigheden. Zo is natuurlijk het E-consult een belangrijk instrument dat we hebben toegevoegd. Maar de ontwikkeling van IRIS Arbo is eigenlijk een continue stroom aan kleine en grotere verbeteringen en aanvullingen.

Onze ambities

 • Oplossingen leveren die naadloos aansluiten op de behoeften van bedrijfsleven.
 • Samen met u de Business Editie van IRIS Arbo blijven door-ontwikkelen en voorzien van nuttige, nieuwe functionaliteiten.
 • Administreren eenvoudiger, overzichtelijker én betaalbaarder maken.
Over ons