IRIS Arbo BE,

professioneel en betrouwbaar

Vanaf nu dé oplossing voor uw medische dossiers

 

In eigen hand
U bent en blijft zelf eigenaar van de dossiers, in plaats van uw bedrijfsarts. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken wanneer de overeenkomst met bedrijfsarts, om welke reden dan ook, eindigt. De dossiers kunnen eenvoudig worden overgedragen aan zijn/haar opvolger. IRIS Arbo BE is zo ingericht dat u als werkgever uitsluitend toegang krijgt tot de informatie die wettelijk voor u toegankelijk is.

Voor al uw privacygevoelige gegevens
Uiteraard is IRIS Arbo BE geschikt voor interne bedrijfsarts, voor uw ingehuurde, externe bedrijfsarts (ZZP) of zelfs een team van bedrijfsartsen. Maar IRIS Arbo BE kan ook gebruikt worden voor de vertrouwelijke dossiers van uw mediator of vertrouwenspersoon.

Dit zijn slechts enkele denkbare toepassingen van IRIS Arbo BE. IRIS Arbo is ontwikkeld met het oog op de bedrijfsarts, echter het gebruik door vertrouwenspersonen en ook mediators komt steeds vaker voor. Ook op hun schouders drukt de last van vertrouwelijkheid. Het opslaan van gespreksverslagen op de bedrijfsservers betekent ook dat uw beheerders van dit netwerk toegang tot de informatie (kunnen) hebben. Met IRIS Arbo BE is dat verleden tijd.

Blijvend innoveren
Uiteraard kunt u het gebruik geheel afstemmen op uw eigen bedrijfsvoering en administratie. Ook staan wij steeds open voor uw suggesties voor aanvullingen en op maat gesneden oplossingen. U ontvangt regelmatig updates (kosteloos) met onze aanvullingen.

Lees meer over de mogelijkheden van IRIS Arbo BE

Dus... suggesties?


Heeft u nog suggesties ter aanvulling of verbetering van ons product?

Wij horen het graag van u!

Dit kan 24 uur per dag via info@irisarbo.nl.

Tijdens kantooruren kunt u ons bellen:
070 406 82 09

Business Editie